Florin Prunea (50 ani), fostul jucător al clubului din Ștefan cel Mare, a revenit la Dinamo. Acesta este noul manager general al ”câinilor”. 

Oficialul formației din Capitală a explicat că dinamoviștii vor aduce jucători noi care să-i ajute să se califice în play-off. Prunea a dezvăluit că astăzi, 13 iunie, ”câinii” speră să mai oficializeze încă un transfer.

Cătălin Straton și Alexandru Răuță sunt jucătorii transferați în această vară de Dinamo.

”Ieri, în prima zi de muncă, am stat împreună de la ora 9 dimineața. Astăzi la fel. Vom sta până seara. Urmărim jucători, primim oferte, analizăm! Știm exact pe ce poziții ne trebuie jucători. Nu vom intra în licitații pentru jucători.

Avem un buget de transferuri și ne vom încadra în el. Bugetul e în funcție de jucători. În unii se investește o sumă de transfer, alții vor primi o primă de instalare.

Sunt multe transferuri aproape de a fi realizate. Am făcut deja 3 transferuri. Vă pot zice doar de Cătălin Straton și de Alexandru Răuță. Sper ca azi să închidem unul sau două transferuri. Lucrăm la asta.” a declarat Florin Prunea pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și O fostă glorie dinamovistă face haz de necaz după venirea lui Prunea: ”O să jucăm mai mult în negru”