Florin Prunea, categoric în privința deciziei lui Ionuț Negoiță: “Nu sunt de acord”

Florin-Prunea

Managerul general al lui Dinamo transmite un mesaj extrem de clar în privința perioadei de criză și a măsurilor care se impun pentru parcurgerea ei. 

Pauza forțată cauzată de coronavirus a venit cum nu se poate mai prost pentru Dinamo. Ionuț Negoiță căuta oricum variante de diminuare a cheltuieilor, iar acum se gândește să taie și el salariile așa cum a făcut deja Gigi Becali. Florin Prunea nu vede cu ochi buni o eventuală decizie de acest gen.

“Cluburile care nu vor umbla la salarii înseamnă că își respectă antrenorii și le respectă munca. Iar pe termen lung vor avea foarte mult de câștigat. Noi deocamdată nu am luat nicio decizie. Nu este simplu. Dar eu unul, Florin Prunea, nu sunt de acord cu micșorarea salariilor antrenorilor și jucătorilor. Aici jucătorii ar trebui să facă front comun și să înțeleagă că le sunt încălcate drepturile și să reacționeze. Dar văd așa o pasivitate pe care eu nu o înțeleg” a spus oficialul câinilor pentru Radio HIT Iași.

ionut-negoita-dinamo

Prunea nu e de acord cu deciziile luate unilateral în aceste condiții.

“Este o perioadă de criză, dar eu cred că dialogul poate rezolva această problemă. Nu chestiunile astea impuse cu forța. Cred că jucătorii înțeleg și ei această perioadă de criză, când ai dialog cu ei. Eu vin din rândul lor și înțeleg mai bine. Chestiunile astea impuse cu forța nu cred că au sorți de izbândă și te vei trezi peste vreo 2-3 luni cu litigii, cu sute de litigii pe care cluburile le vor pierde, sută la sută” avertizează Florin Prunea.

CITEȘTE ȘI –>> Cum vrea să își aducă Gigi Becali jucătorii mai repede la antrenamente: “Am cumpărat 2000 de teste”