Antrenorul lui Dinamo, Eugen Neagoe, rămâne internat în spital după ce a suferit un infarct în timpul meciului cu Universitatea Craiova, de pe Arena Națională. Peluza ‘Cătălin Hîldan’ continuă conflictul cu managerul general Florin Prunea, acuzat că știa de starea de sănătate precară a lui Neagoe.

Fanii dinamoviști i-au cerut demisia lui Eugen Neagoe încă dinaintea meciului cu Universitatea Craiova. În minutul 25, antrenorului i s-a făcut rău pe banca de rezerve. Personalul medical a încercat timp de mai multe minute să îl stabilizeze pe Neagoe, apoi a fost transportat cu ambulanța la spital.

Eugen Neagoe (51 de ani) a suferit un infarct și se află internat la reanimare la Spitalul Floreasca.

Florin Prunea i-a acuzat pe suporterii din Peluza Cătălin Hîldan că sunt ‘desfigurați de ură’ și că nu au dat dovadă de omenie într-un moment dificil pentru Eugen Neagoe.

Câteva întrebări de la ”animale” și câteva observații ale ”descreieraților”:

– Este adevărat că Eugen Neagoe s-a simțit rău în timpul zilei de ieri încă de când se afla la Săftica? 
Să nu spuneți că nu ați știut. Dacă știm noi asta, înseamnă că medicul lui Dinamo și toți cei din staful echipei știau despre asta.

– De ce nu ați suflat nicio vorbă despre asta? 
– De ce a ascuns florin prunea adevărul despre starea reală a lui Neagoe? Să nu spună că n-avea habar! Tocmai el care ne-a luat nouă probe de sânge și a aflat că suntem drogați…

– Cum de nu a apărut nimic în presă? Se fac anchete doar dacă moare cineva?

– Vă încurca așa de tare adevărul și nu mai puteați să aruncați vina pe suporteri?

– Cine a băgat adevărul sub preș și ce interes au avut să facă asta?

– De ce a fost lăsat să stea pe bancă dacă se simțea rău? Sunt atâția antrenori care nu au mai luat loc pe bancă în ziua în care au avut probleme de sănătate mai puțin grave.

– Dacă se întampla o tragedie cu omul ăsta, tot suporterii erau de vină?

– Cine răspunde dacă un jucător cu probleme de sănătate depistate înainte de meci, intră totuși pe teren și se prăbușește? Dar dacă un antrenor este în situația asta?

– Doctorul Bătineanu a evaluat în viața lui vreun pacient? A pus vreodată un diagnostic, sau știe doar să ia un puls și să ofere un suc? Păi asta știm și noi să facem… Nu-l întrebăm dacă îl are pe conștiință pe Ekeng, dar îl întrebăm dacă știa câte cafele băuse Neagoe. După atâta cofeină, despre care se știe că biciuiește inima, cât de potrivit este să-i dai ceva energizant de băut?

– Ce fel de prieteni și colegi sunt cei care te trimit pe bancă deși știu cât de gravă este starea ta?

Să-i dea Dumnezeu sănătate lui Neagoe și să stea departe de oamenii care spun din gură că le pasă de starea lui, dar în realitate nu au făcut nimic pentru a-l ajuta și mai ales pentru a preveni o tragedie.

Descreierații așteaptă un răspuns!

PS: Când Neagoe primea îngrijiri medicale, suporterii strigau împotriva conducerii, împotriva lui Negoiță, a celor care l-au sacrificat pe Neagoe trimițându-l pe bancă. 
PCH și toți dinamoviștii de pe stadion l-au aplaudat pe Eugen Neagoe și i-au strigat numele în timp ce era în ambulanță. Digi Sport nu a arătat și nu a spus nimic despre momentele astea. Cancanul și scandalul se vând mai bine, dar IPOCRIZIA e cât casa„, este mesajul postat de Peluza ‘Cătălin Hîldan’ pe Facebook.

CITEȘTE ȘI -> Prunea, atac fără precedent: „A fost jaf armat! Vindeau și câinii de la Săftica!” Medicul, în pericol să fie dat afară