Florin Niță, revenire de senzație la FCSB?! ”Eu şi acum aş veni la Steaua. Pe cuvânt”

FOTO- Mediafax, Alexandru Dobre

Florin Niță, fostul portar al celor de la FCSB, a vorbit despre o posibilă revenire la formația din Capitală!

Anul trecut, Niță a fost transferat de Sparta Praga de la FCSB pentru 2 milioane de euro. Fotbalistul este titular pentru formația din Cehia și a jucat 22 de meciuri în actualul sezon.

Chiar dacă viața la Sparta îi priește, fotbalistul nu are spune nu dacă Gigi Becali i-ar propune să se întoarcă la roș-albaștrii. Acesta a explicat că ține legătura cu mulți fotbaliști de la FCSB, pentru că acolo este a doua lui familie.

”Ţin legătura cu mai mulţi jucători de acolo, pentru că Steaua este a doua mea familie şi trebuie să ţin legătura cu cei de acolo. Vorbesc cu ei, le doresc tot binele din lume, când vorbesc cu ei nu pot să le dau eu sfaturi, dar le spun că trebuie să se concentreze mai mult şi să joace fotbal.

Eu şi acum aş veni la Steaua. Pe cuvânt. Dar nu depinde de mine, am contract cu Sparta Praga şi trebuie să-l duc până la final. Dacă Steaua o să aibă nevoie de mine, ar trebui să discute cu cei de acolo şi să rezolve problema. (n.r. Dacă ar veni la Dinamo) Niciodată, nici nu se pune problema!” a declarat Florin Niță pentru Telekom Sport.

Nita Sparta
FOTO- Sparta Praga

Aproape 2.5 milioane de euro este cota de piață a lui Niță, potrivit transfermarkt.com.