Florin Niță îi ține în șah pe șefii Spartei Praga! “Așteaptă și alte oferte!”

Sursa Foto: Profimedia Images Florin Niță Credit:Laurent SANSON/SIPA/2012041545

Florin Niță, portarul echipei naționale a României i s-a oferit prelungirea contractului de către conducerea Spartei Praga.

Cu doar trei luni de contract rămase, Florin Niță a primit din partea conducătorilor cehi de la Sparta Praga o nouă prelungire de contract pe încă doi ani.

Potrivit presei din Cehia, portarul primei reprezentative a României, Florin Niță încă nu și-a pus semnătura pe noua înțelegere propusă de șefii Spartei Praga, iar jurnaliștii cehii spun că portarul român așteaptă și ale oferte.

“Cu marile sale intervenţii, Niţă a ţinut în repetate rânduri Sparta Praga pe linia de plutire şi repară inclusiv problemele de organizare din apărarea echipei.

florin nita profimedia 0573673055 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images Florin Niță Credit:Laurent SANSON/SIPA/2012041545

Există un contrat nou, pe doi ani, dar pe care Niţa nu l-a semnat încă. Aşa cum era de aşteptat, aşteaptă şi alte oferte, care nu vor întârzia dacă îşi menţine performatele actuale” au scris cei de la efotbal.cz

Florin Niţă a fost titular în 16 partide din toate competiţiile la Sparta Praga, iar în opt dintre acestea nu a primit gol.

florin nita profimedia 0602585199 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images Florin Niță

Citește și Man şi Mihăilă, elogiaţi în Italia: ,,Ei sunt rezerva de aur a Parmei”