RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Florin Bratu, optimist înaintea “Clasicului României”: “Chiar cred în victorie!”

Meciul orgoliilor din România, Dinamo-FCSB, se va disputa în această seară, de la ora 20:45, pe stadionul din Ștefan cel Mare, în cadrul rundei cu numărul 21 din Liga 1!

Florin Bratu, fostul atacant și tehnician al “câinilor”, speră ca echipa pregătită de Ionel Gane să se impună în fată marei rivale și crede că prin determinare și forța grupului, Dinamo poate câștiga “Eternul Derby”.

“Am emoții mari și îmi doresc să doresc foarte mult ca să câștige în fața rivalei. Echipa e într-o formă sportivă bună, chiar dacă sunt multe greutăți. Eu chiar am speranțe și nu o spun doar de dragul de a susține echipa. Chiar cred în victorie.

dinamo fcsb 1

Dinamo nu mai stă în doi sau trei jucători ca în anii anteriori. În acest moment este o echipă care a reuști să închege un grup puterni care luptă până la capăt și asta s-a văzut în ultimele meciuri. Au câștigat prin determinare, atitudine și eficiență.

Magaye, Sorescu și Anton cred că pot să iasă în evidență pozitiv. Iar Eșanu poate închide poarta. Sunt sigur de asta. Pentru că îl cunosc bine și dacă are parte de încredere, poate face meciuri mari.”  a declarat Florin Bratu pentru ProsPort.

Formația lui Jerry Gane primește vizita marei rivale de pe locul 9 în clasament, în timp ce elevii lui Toni Petrea sunt liderii Ligii 1, după 20 de etape disputate în actualul sezon.

Citește și EXCLUSIV | Verdict categoric! Care e ”călcâiul lui Ahile” de la Dinamo

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare