Antrenorul echipei Dinamo București, Florin Bratu, a declarat că își dorește să obțină performanțe cu un grup de jucători foarte tineri, dar nu se gândește la câștigarea campionatului.

Dinamo și-a prezentat noul echipament oficial pentru sezonul competițional 2018-2019 și a organizat o conferință de presă la care au participat directorul general Ionel Dănciulescu, antrenorul principal Florin Bratu, precum și jucătorii Dan Nistor, Robert Moldoveanu, Giorgos Katsikas și Jaime Penedo.

Mi-aş dori ca aceste tricouri să le vedem foarte multe şi în tribune, ar fi extraordinar. Avem nevoie de suporteri în număr cât mai mare la stadion. Au demonstrat că sunt o stare de spirit, deşi este normal să mai existe şi supărare. Acum o luăm de la zero, ne dorim ca la acest început de drum, cu această echipă tânără, să putem avea rezultate bune şi performanţă. Am aniversat 70 de ani de la înfiinţarea clubului şi sperăm să purtăm echipa spre o bucurie imensă. Este tot ceea ce îmi doresc. Toţi avem nevoie de inspiraţie.

Nu mă gândesc acum la titlu, sunt foarte sincer, ne aşteaptă un start de campionat foarte dificil, dar am încredere că jucătorii vor pune în practică ceea ce am antrenat. Eu zic că sunt sută la sută pregătiţi pentru un început de campionat dificil şi provocator. Nu mă interesează etapa a doua, mă gândesc doar la Voluntari, pentru că este o echipă nouă, cu foarte mulţi jucători pe care nu îi cunoaştem şi de aceea preocuparea mea este acest prim meci de duminică. Pot apărea şi noutăţi în săptămânile următoare. Am fost adus aici să întineresc echipa, acum avem 10 jucători sub 21 de ani, asta spune mult, şi avem şi jucători cu experienţă. Vreau să fac această îmbinare încat să avem un echilibru foarte bun la echipă„, a declarat Bratu.

Duminică, 22 iulie, Dinamo va debuta în noul sezon al Ligii 1. Alb-roșiii vor juca pe teren propriu cu FC Voluntari.