Florin Bratu, indignat de Magaye Gueye: “Acest eveniment arată nebunia care există la acest club”

Fostul jucător și antrenor al lui Dinamo, Florin Bratu (41 de ani), s-a arătat indignat de cazul jucătorului Magaye Gueye, care a fost depistat pozitiv cu cocaină.

Acest eveniment arată nebunia care există la acest club. Cei de la DDB încearcă să salveze, să țină în viață echipa, dar nu e suficient.

Un club ar trebui să fie mult mai bine organizat și dau un exemplu. Dacă vreau să mă duc la sediul clubului, să vorbesc cu președintele, cu un manager, cu cineva responsabil, nu ced că reușesc.

Toate au un rost. E un eveniment trist, e un fotbalist de la Dinamo, e vorba de imaginea clubului. Când intru pe știri, toate încep așa: un jucător de la Dinamo a fost găsit drogat. Asta mă doare, Dinamo nu avea nevoie de așa ceva, poate pierde sponsori, jucătorii sunt afectați.

Eu am fost șef departament scouting la Dinamo timp de 6 luni, am stat cu cei de la Toulouse care veniseră pentru Dragos Grigore, m-au întrebat doar despre viața extrasportiva, e familist sau nu, de unde provine , contau foarte mult aceste aspecte”, a explicat Florin Bratu la Digi Sport.

bratu 2

Magaye Gueye, atacantul echipei Dinamo, a fost depistat pozitiv cu cocaină, în urma controlului efectuat de ANAD la meciul disputat de alb-roșii împotriva celor de la FCSB în optimile Cupei României.

Dinamo s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după meciul câștigat la 10 februarie, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în fața deţinătoarei trofeului, FCSB. Gueye a jucat o repriză, fiind schimbat la pauză cu Morsay.

Nu e pentru prima dată când senegalezul se află în centrul unui scandal de când evoluează la Dinamo. În urmă cu două luni a fost făcută public o filmare în care Gueye petrecea în jacuzzi în compania a două femei și adresa jigniri către conducerea clubului Dinamo.

Gueye are un contract valabil doi ani cu Dinamo, iar în acest sezon a evoluat în 18 meciuri şi a marcat trei goluri. De-a lungul carierei a mai evoluat la Qarabag (Azerbaidjan), Everton (Anglia), Brest (Franţa), Milwall (Anglia), Adanaspor sau Ankaraspor (ambele în Turcia).

magaye gueye 1

Citește și Reacția lui Dănuț Lupu, în cazul lui Magaye Gueye: „Nu cred că Dinamo avea nevoie de acest lucru”