Dinamo București a înregistrat cea de-a șasea victorie consecutivă în play-out-ul Ligii 1, după 3-1 în deplasare cu ACS Poli Timișoară, în penultima etapă a sezonului. Antrenorul ‘câinilor’, Florin Bratu, s-a declarat optimist în privința potențialului echipei actuale și a anunțat noi transferuri.

Dinamo are 11 victorii în cele 13 meciuri jucate în play-out. În sezonul următor din Liga 1, alb-roșiii vor să se implice în lupta pentru câștigarea titlului.

Am reuşit să facem lucruri frumoase, să creăm un fotbal ofensiv, dinamic. Să înscriem goluri multe. Văd o echipă motivată, cu toate că la început credeam că nu-i voi putea motiva. Am lucrat cu antrenori destul de mari în străinătate şi m-am perfecţionat cu timpul. Am venit cu antrenamente moderne. Ne-am format deja un stil de joc și vrem să formăm o echipă competitivă pentru sezonul viitor. Mă bucur că nu vedem goluri doar de la atacanți, vedem goluri de la mijlocași, de la extreme, au fost și de la fundași în meciurile trecute și asta arată că este o atmosferă bună. Eu am venit în play-out și pentru mine este o mândrie că acești jucători au adunat atâtea puncte.  Sunt mulțumit sută la sută pentru că văd că echipa pune în practică ce lucrăm. Nu e ușor să faci asta în perioada asta, mai ales că nu există niște obiective și o motivație aparte„, a spus Bratu la Digi Sport.

Antrenorul dinamoviștilor a anunțat noi transferuri la echipă, iar obiectivul său pentru sezonul viitor este să trimită cât mai mulți jucători la loturile naționale.

Pot să promit că vom transfera câţiva jucători şi vom lucra foarte mult vara aceasta. Sorescu a fost primul transfer, săptămâna viitoare e posibil să mai semnăm încă doi jucători. Le-au fost propuse contracte lui Penedo și Katsikas și probabil că situația lor se va rezolva. Ușor, ușor, până când începem antrenamentele, pe 14 iunie, să aducem 5-6 jucători, pe lângă cei împrumutați, și să facem o echipă cu foame de a juca fotbal și – de ce nu – de a face rezultate în sezonul viitor.

Hanca şi Daniel Popa meritau să fie convocaţi la echipa naţională. Robert Moldoveanu ar fi o opţiune pentru Under 21. În sezonul viitor, vreau să dau cât mai mulţi jucători la loturile naţionale„, a mai spus Florin Bratu.