Florin Bratu cere întăriri la Dinamo! Care sunt posturile deficitare

Dinamo se află pe locul opt în clasament după primele șapte etape din Liga 1, iar antrenorul “câinilor roșii” cere completarea lotului cu jucători de valoare. Florin Bratu vrea un fundaș central și un atacant.

Perioada transferurilor din această vară în Liga 1 s-a închis luni. În continuare, vor putea fi legitimaţi doar fotbalişti care sunt liberi de contract. 

Directorul general al dinamoviștilor, Ionel Dănciulescu, a recunoscut că lotul nu este încă definitivat.

danciulescu

Din ce știu de la Florin Bratu, el își mai dorește un fundaș central și un vârf, nu un fundaş stânga. E clar că nu e mulțumit de defensivă, mie mi se pare alarmant faptul că am primit câte trei goluri în fiecare dintre ultimele patru deplasări“, a declarat Dănciulescu la DigiSport.

Dinamo are a doua cea mai slabă apărare din campionat, cu 14 goluri primite. Dinamo a adunat 10 puncte în 7 meciuri, în condiţiile în care are al treilea cel mai bun atac din Liga 1, cu 11 goluri marcate.

dinamo 1

Fundaşii centrali din lotul lui Dinamo sunt Georgios Katsikas, Mihai Popescu, Denis Ciobotariu, Ricardo Grigore şi Marco Ehmann.

Daniel Popa, Robert Moldoveanu, Mihai Neicuțescu şi Mircea Axente sunt atacanţii pe care îi are Florin Bratu la dispoziţie.