Florin Andone surprinde pe toată lumea! “Real Madrid este mai ușor de bătut decât Suedia”

Florin Andone a acordat un interviu în care vorbește despre meciul lui Galatasaray cu Real Madrid în Liga Campionilor și despre șansele României de calificare la EURO 2020. Atacantul consideră că Real Madrid este mai ușor de învins decât naționala Suediei.

Florin Andone (26 de ani) a jucat 65 de minute în Insulele Feroe și 27 de minute cu Norvegia pe Arena Națională, dar nu a impresionat.

Marți, 22 octombrie, Galatasaray joacă pe teren propriu cu Real Madrid, în Liga Campionilor.

Fanii lui Galatasaray vor crea o atmosferă dificilă pentru Real Madrid. Îi așteaptă un meci greu, vrem să le facem o bucurie suporterilor. Toți fanii care au oportunitatea să meargă pe stadionul nostru trebuie să vadă modul în care suntem susținuți. Galatasaray, Real Madrid, Barcelona au foarte mulți fani.

Cei de la Real nu se vor simți confortabil. Dacă aș putea să aleg, mi-aș dori să nu joace Sergio Ramos și Karim Benzema. Am jucat de foarte multe ori împotriva lui Real Madrid și mereu am avut șansa să câștig”, a spus Florin Andone, citat de publicația turcă Fanatik.

Atacantul consideră că șansele României de a se califica la Campionatul European au scăzut după remiza cu Norvegia.

“Șansele noastre de calificare la EURO 2020 s-au complicat. Trebuie să învingem Suedia și să facem un egal cu Spania. Cred că șansele noastre să învingem Suedia sunt mai mici decât șansele lui Galatasaray să învingă Real Madrid. Real Madrid e mai ușor de bătut decât Suedia“, a mai declarat Florin Andone.

Spynews.ro