Florin Andone, pe teren după opt luni! Mesajul atacantului de la Brighton

Florin Andone şi-a reluat antrenamentele alături de coechipierii de la Brighton la opt luni de la accidentarea gravă suferită la Galatasaray. 

256 de zile au trecut de când Andone, împrumutat la clubul din Istanbul, şi-a rupt ligamentele încrucişate în timpul unei partide din Superliga Turciei. Atacantul român s-a întors la Brighton, acolo unde a început perioada dificilă de recuperare.

La opt luni de la acel moment, Florin Andone s-a întors pe teren. Românul s-a antrenat separat încă din luna decembrie, iar în această săptămână a revenit în programul echipei, alături de coechipieri.

“I’m back!” – a fost mesajul lui Florin Andone pe contul de Twitter, acolo unde a redistribuit anunţul oficial al grupării din Premier League.

Englezii au postat chiar şi imagini de la antrenamentul la care Florin Andone a participat alături de coechipierii săi.

Brighton ocupă locul 16 în Anglia, cu 26 de puncte acumulate în primele 25 de runde, fiind la patru lungimi peste prima poziție retrogradabilă, ocupată de Fulham.

  • 30 de meciuri și 6 goluri a strâns Andone la Brighton
  • 6 milioane de euro a plătit Brighton pentru atacantul român celor de la Deportivo, în 2018

CITEŞTE ŞI: Ce spune presa din Scoţia despre venirea lui Petrescu la Celtic! Cu cine concurează pentru post antrenorul român