Florin Andone, interviu în presa din Spania. “Sunt mulţi oameni falşi!”

Florin Andone a fost protagonistul unui interviu realizat de jurnaliştii spanioli de la AS înaintea duelului dintre Galatasaray şi Real Madrid.

Atacantul împrumutat la Galatasaray s-a destăinuit în dialogul cu ziariştii de la AS. Andone le-a spus ce îl deranjează cel mai mult în lumea fotbalului.

În fotbal sunt mulți oameni falși. Când dau peste oameni ca mine, care spun direct anumite lucruri, imediat te cataloghează drept o persoană conflictuală. Câte persoane au curajul să spună ce gândesc? Eu sunt sincer. Anumite persoane nu știu cum sunt în afara terenului. Am fost contestat, dar oamenii știu cum mă antrenez, cât mă odihnesc, cât îmi pasă? Te văd într-o zi în care rezultatele nu sunt bune și te desființează. Suntem oameni în primul rând, a spus Florin Andone.

Andone le-a povestit spaniolilor că şi-a făcut un tatuaj special, în cinstea echipei de la care a început ascensiunea sa în carieră.

Nu a fost simplu. Am ajuns la 12 ani în Spania. Tatăl meu a murit când eu aveam 10 ani, iar mama s-a recăsătorit. Când eram junior am semnat cu Villarreal, am fost împrumutat la Atletico Baleares și de acolo am plecat la Cordoba, iar acolo am avut oportunitatea de a ajunge în Primera (n.r. prima ligă din Spania). M-au iubit, iar eu îi iubesc mult. Acolo a început povestea mea. Mi-am tatuat numele orașului Cordoba, a explicat românul.

Andone a marcat în etapa trecută din Superliga Turciei primele sale goluri pentru Galatasaray. Atacantul a reuşit o dublă în victoria cu Sivasspor, scor 3-2.

Spynews.ro