RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Florin Andone, aniversare în plină pandemie de coronavirus! “Am uitat că stăm în casă de atâta timp”

Florin Andone a împlinit 27 de ani și a sărbătorit în Istanbul, alături de mamă, Adriana, și iubita lui, Yolanda. Atacantul de la Galatasaray a dezvăluit care este programul lui în această perioadă de izolare, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Florin Andone este împrumutat la Galatasaray de la Brighton. Nu a jucat foarte mult în acest sezon, din cauza unei accidentări la genunchi. Atacantul a înscris două goluri în opt meciuri din Superliga Turciei.

Florin Andone aniversare 04 560x420 1

A fost o zi de naștere inedită. Yolanda și mama mi-au pregătit un tort, moment în care au intrat în video cu cei mai buni prieteni ai mei. A fost foarte frumos, am și uitat că stăm în casă de atâta timp.

Să fim sănătoși și să ieșim cu toții cu bine din toată această situație. Abia aștept să revin la antrenamente și pe terenul de joc, dar sănătatea și siguranța tuturor e pe primul loc.

Le mulțumesc fanilor pentru miile de mesaje primite de ziua mea. Le urez și eu sănătate tuturor românilor și îi îndemn să respecte toate recomandările autorităților. Împreună vom reveni mai puternici!“, a spus Florin Andone pentru site-ul FRF.

Viața în izolare. Program de jocuri pe PlayStation

Florin Andone le-a împărtășit fanilor cum decurge o zi în izolare, în apartamentul din Istanbul.

Mă trezesc în jur de ora 11:00, din păcate mi-am dat peste cap programul de când stau numai în casă. Înainte, la 9:00 mă dădeam jos din pat. Mănânc și apoi urmăresc la televizor ce se întâmplă în Turcia, în România. Prind și posturi TV din țară.

O bună perioadă din timp mi-o petrec pe balcon, am o vedere frumoasă la mare. Pe la ora 14:00, cobor la parterul blocului unde locuiesc, la sala de fitness. Sunt norocos din punctul acesta de vedere. Lucrez zilnic între 60 și 90 de minute, dar de ziua mea am făcut o pauză. Masa de prânz e programată pe la ora 16:00.

Câteodată ieșim să facem puțină mișcare în preajma blocului, prilej de bucurie pentru câinele meu, Bartolomeo. Locuiesc într-un cartier rezidențial. Dacă stăm o oră în zona cu spațiu verde, acolo vedem de la distanță cel mult două-trei persoane care vin de la cumpărături.

Seara mă joc pe Play Station. Cel mai mult îmi place Call of Duty, dar și FIFA 20. Cina o iau destul de târziu, pe la ora 23:00, așa că și programul de somn este puțin afectat. Punct și de la capăt. Zi de zi. Dar nu mă plâng. Am tot ce îmi trebuie aici, suntem bine sănătoși, e cel mai important“, a spus atacantul.

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare