Florentino Perez, criticat de un fost jucător al Realului! “A fost un mare șoc pentru toți”

Real Madrid este într-o criză profundă! ‘Galacticii’ au fost umiliți în El Clasico, iar antrenorul Julen Lopetegui va fi demis. Steve McManaman, fost jucător la Real Madrid, consideră că vina principală pentru situația actuală îi aparține președintelui Florentino Perez, care nu a adus un înlocuitor pe măsură pentru Cristiano Ronaldo.

Duminică, Barcelona a câștigat cu 5-1 meciul de pe teren propriu cu Real Madrid. Este cea mai drastică înfrângere pentru madrileni în derby în ultimii 8 ani.

Real Madrid are o serie de trei înfrângeri în campionat și ocupă locul 9, la șapte puncte de liderul FC Barcelona.

Portughezul Cristiano Ronaldo (33 de ani) s-a transferat în această vară la Juventus Torino. Este cel mai bun marcator din istoria madrilenilor, cu 451 de goluri în 438 de meciuri, în toate competițiile.

cristiano ronaldo

Toată lumea a fost surprinsă! Au stat foarte mult până să facă transferuri în această vară. Până la urmă n-au adus pe nimeni ca să-l înlocuiască pe Cristiano. A fost un mare șoc pentru toți. Nu știu dacă ar putea să aducă pe cineva de valoarea lui. Dar nu au transferat pe nimeni și au făcut o treabă foarte proastă în privința atacului.

Lopetegui este un antrenor bun, dar echipa nu joacă bine din mai multe motive. Trebuie să cumpere câțiva jucători în luna ianuarie, să împrospăteze echipa. Nivelul calitativ trebuie să crească, trebuie să transfere un jucător care să înscrie foarte multe goluri. Au aceeași echipă de câțiva ani și asta îi afectează acum. Patru sau cinci jucători au peste 30 de ani. Este o misiune grea“, a spus Steve McManaman, citat de Reuters.

McManaman

McManaman a ajuns la Real Madrid în 1999, de la Liverpool, și a bifat 94 de apariții și 8 goluri pentru ‘Los Blancos’.