Florentin Matei l-a ‘înțepat’ pe Gigi Becali! “Ați declarat că nu voi ajunge fotbalist”

Mijlocașul Florentin Matei (25 de ani) este primul transfer al anului pentru FCSB. Crescut de roș-albaștri, Matei a impresionat la primele antrenamente, iar Gigi Becali are mari așteptări de la el, deși acum câțiva ani a spus că nu va ajunge fotbalist bun.

Florentin Matei era liber de contract după despărțirea de Al Ittihad Kalba (Emiratele Arabe Unite). S-a remarcat în Ucraina, la Volin Luțk, apoi în Croația, la Rijeka. A jucat și pentru Astra Giurgiu, în perioada ianuarie – iunie 2018.

florentin matei

“Mi-a spus MM Stoica că Matei este bombă, exact ce îmi place mie! Driblează, are atitudine. Nu-mi mai aduc aminte ce a fost acum 7 ani, mi-a spus și el <Nea Gigi, știți că ați declarat că nu voi ajunge fotbalist. Mi-ați făcut prima dată salariu, eram copil de 14 ani, mi-ați dat 3.000 de euro. După aia, m-ați lăsat să plec, ați cerut 75.000 de euro pe mine>. Eu nu mai țineam minte! M-a rugat să nu mai spun salariul lui, că nu vrea să fie oamenii invidioși. Dar n-are salariu foarte mare!”, a spus Becali la DigiSport.

1,2 milioane de euro este cota de piață a lui Florentin Matei, potrivit Transfermarkt.