Flavius Stoican trage un semnal de alarmă înaintea debutului Ligii 1: “Am nevoie de întăriri, sunt posturi descoperite”

Flavius-Stoican-dinamo

Antrenorul formației Politehnica Iași, Flavius Stoican, s-a declarat mulțumit de stagiul de pregătire din Turcia, dar a subliniat că mai are nevoie de jucători înaintea debutului Ligii 1.

Luni, 23 iulie, Politehnica Iași va juca în deplasare cu Universitatea Craiova, în prima etapă a Ligii 1, ediția 2018-2019.

A fost un cantonament reușit pentru că am avut șansa să văd toți jucătorii la lucru. Am un grup pe care mă bazez, un grup format încă de anul trecut. Tinerii au avut și ei șansa lor să joace. La final, voi trage linie și voi comunica lotul pe care mă voi baza la începutul campionatului. Mai am nevoie de întăriri pentru că sunt posturi descoperite. Sper că lucrurile vor fi în regulă“, spune Flavius Stoican, potrivit realitateadeiasi.net.

flavius stoican

Tehnicianul formației ieșene este convins că elevii săi vor face o figură frumoasă în debutul campionatului, în ciuda programului dificil: „Au intrat drepturile TV și vor ajunge și ei cu salariile la zi și vor avea un moral ridicat la început de campionat. Avem un program destul de dificil, dar eu cred că vom face față echipelor cu tradiție pe care le întâlnim la început de campionat, Craiova, Astra și Steaua.“

Politehnica Iași a încheiat stagiul de pregătire din Turcia și a revenit vineri în țară.

În sezonul trecut al Ligii 1, Politehnica Iași s-a clasat pe ultimul loc (6) în play-off.