Flavius Stoican se gândește la demitere! ”În general, antrenorul plătește!”

Poli Iași este o umbră a echipei din sezonul trecut al Ligii 1. Dacă anul trecut, moldovenii au reprezentat surpriza campionatului și au prins play-off-ul, în acest sezon, trupa antrenată de Flavius Stoican se află pe locul 11 și a ajuns la 5 înfrângeri consecutive. 

La finalul partidei din Copou, tehnicianul lui Poli Iași și-a lăudat adversarul despre care a spus că are în componență jucători foarte valoroși și tehnic. Totodată, Flavius Stoican a declarat că eliminarea lui Laurențiu Rus este una absolut justificată, un gest pus pe seama nervilor și a presiunii acumulate în ultima perioadă la echipa ieșeană:

Citește și VIDEO | Mesajul lui Laurențiu Rus după lovitura de K.O. aplicată lui Valentin Mihăilă

flavius stoican

“Am jucat în 10 oameni o bună perioadă de timp, contra unei echipe care are în componenţă jucători valoroşi şi tehnici. Am rezistat o repriză, dar după aia le-a fost uşor. Era normal să ne surprindă la 1-0, pentru că noi ne-am desfăcut, deşi jucam cu un om mai puţin.

A fost roşu pe merit, Rus a luat o decizie greşită. Important e cum se simte Mihăilă, sper să fie totul bine. Astfel de gesturi sunt pedepsite, eliminarea lui ne-a costat. S-au adunat mulţi nervi, e mult stres pentru că nu ne găsim cadenţa”, a declarat Stoican la finalul partidei.

Ajunși pe locul 11 în clasamentul Ligii 1 și cu 5 înfrângeri consecutive, moldovenii caută soluții pentru ieșirea cât mai rapidă din această criză. Una dintre ele ar putea fi chiar demiterea actualului tehnician. Soluție la care se așteaptă inclusiv Flavius Stoican:

“Trebuie să strângem rândurile, suntem într-o situaţie pe care nu ne-o doream. Play-off-ul e departe de a fi un obiectiv realizabil. În general, antrenorul plăteşte. Eu sunt atent la ceea ce am de făcut, dar dacă există această variantă din partea conducerii, fără probleme mă dau la o parte”, a concluzionat tehnicianul lui Poli Iași.