Poli Iași a remizat cu Dinamo, scor 0-0, în Ștefan cel Mare. În urma acestui rezultat, moldovenii s-au salvat de la retrogradare, cu două etape înaintea finalului de sezon.

Flavius Stoican este în al nouălea cer după ce elevii lui au scăpat de grijile retrogradării. Tehnicianul formației din Moldova a explicat că, deși a avut probleme de lot înaintea meciului cu Dinamo, jucătorii au crezut până la final că se pot salva.

”Îmi place să câștig și trebuie să riști. Una peste alta, vreau să îmi felicit jucătorii. Cu două etape înainte de final, noi suntem în Liga 1. Sunt mulțumit de acești băieți. Înainte de meci am avut probleme cu anumiți jucători. Cu toate astea, noi am crezut până la final că putem să ne salvăm matetmatic.

În momentele grele, eu am fost aproape de acești jucători, iar marea majoritate a oamenilor îi criticau. Am fixat obiective îndrăznețe. Nu m-am plâns de calendar, de infrastructură sau de salarii. Mai avem două meciuri și trebuie să fim responsabili.” a declarat Flavius Stoican pentru DigiSport.

Vezi și VIDEO | Dinamo a ratat victoria cu Poli Iași! Moldovenii au scăpat de grijile retrogradării