Antrenorul Politehnicii Iași, Flavius Stoican, vrea să-i mobilizeze pe jucătorii săi pentru a-și lua revanșa în fața lui Dinamo, în etapa a cincea din play-out-ul Ligii 1.

Stoican și-a convocat jucătorii în cantonament înainte de meci, pentru prima dată în acest sezon, iar conducerea clubului va oferi prime substanțiale: 200 de euro de jucător pentru egal și 600 de euro în cazul unei victorii.

În ultimul meci jucat în sezonul regulat al Ligii 1, Dinamo a învins Poli Iași cu 3-0 pe teren propriu, dar moldovenii au câștigat ultimele trei confruntări din Copou cu ‘câinii roșii’.

Este rândul să ne luăm revanşa, pentru că pe teren propriu, în acest play-out, nu am reuşit să acumulăm puncte. Şi cred că este momentul. Contează mai puţin numele echipei pe care o întâlnim, important este să mergem cu gândul la victorie.Vrem să fim cei mai buni în play-out şi vrem să formăm şi o echipă în care să fie jucători tineri pentru anul viitor, din propria pepinieră. Astea sunt obiectivele noastre.

Ne aşteaptă o partidă dificilă, contra unui adversar cu nume, un adversar care şi-a anunţat candidatura pentru anul viitor la campionat. Vrem să ne ridicăm la nivelul lor, vrem să facem totul pentru a câştiga. Intrăm cu gândul pe teren pentru a obţine victoria. Nu este uşor, dar nici imposibil. De aceea trebuie să conştientizăm că o să fie momente dificile, dar şi momente bune, momente favorabile nouă şi trebuie să le tratăm ca atare„, a spus Flavius Stoican, în cadrul unei conferințe de presă.

Poli Iași și Dinamo sunt despărțite de două puncte în clasament și nu au scăpat definitiv de grijile retrogradării.