Fiul lui Ilie Dumitrescu, judecat pentru trafic de droguri! Unde vindea cocaină fiul fostului fotbalist

Procurorii DNA l-au trimis în judecată, sub control judiciar, pe fiul lui Ilie Dumitrescu, pentru trafic de droguri.

Alături de Sică Dumitrescu, fiul fostului fotbalist, în acest dosar mai este anchetat şi un cadru militar.

Cei doi doi bărbaţi au fost prinşi în timp ce vindeau cocaină chiar lângă restaurantul administrat de Sică Dumitrescu, pe Cheiul Dâmboviţei, în centrul Bucureştiului.

Sica Dumitrescu droguri

Pe data de 18 februarie, cei doi au fost prinşi, după ce au vândut o cantitate de droguri în valoare de 1.350 de lei. Acum, fiul lui Ilie Dumitrescu şi cadrul militar sunt anchetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de trafic intern de droguri de mare risc şi complicitate la trafic intern de droguri de mare risc.

Sică Dumitrescu riscă să primească închisoare între 5 şi 12 ani pentru trafic de cocaină.

,,Prin rechizitoriul din data de 24.02.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată, sub măsura controlului judiciar, a unui număr de 2 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic intern de droguri de mare risc și complicitate la trafic intern de droguri de mare risc.

Prin actul de sesizare s-a reținut faptul că, la data de 14.01.2021, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Secţia de Combatere a Traficului de Droguri au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană desfășoară activități de comercializare de cocaină pe raza municipiului București

În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că, la data de 18.01.2021, în apropierea unui restaurant din centrul Capitalei, cei doi inculpați au comercializat către o persoană o cantitate de cocaină, în schimbul sumei de 1.350 de lei’‘, apare în comunicatul dat de procurori.

Citeşte şi Îngrijorare în Argentina! Fotbalistul care s-a luptat cu Ilie Dumitrescu în 1994 este în comă!