Mihai Stoica, 53 de ani, directorul sportiv al vicecampioanei FCSB a lansat un atac dur la adresa Gabrielei Firea, 46 de ani, primarul general al Capitalei.

Oficialul roș-albaștrilor critică starea proastă a gazonului de pe cel mai mare stadion al țării. Mihai Stoica îi acuză pe funcționarii instituției că cer sume foarte mari pentru  asigurarea mentenanței arenei și a gazonului, în schimb calitatea serviciilor oferite de Primărie lasă mult de dorit.

Citește și VIDEO | Gicu Grozav și-a reziliat contractul cu Dinamo, pe versuri de HIP-HOP!

Ca și argument pentru criticile aduse, MM Stoica a adus în prim-plan evenimentul din această săptămână, când 227 de echipe de copii au jucat pe Arena Naționala la Cupa Centenarului Marii Uniri. Competiția se desfășoară sub egida Primăriei Capitalei. Din acest motiv, starea gazonului a avut de suferit foarte mult, iar meciul de mâine seară, dintre FCSB și Astra Giurgiu se va desfășura în condiții improprii:

„Arena Națională a fost măcelărită de o competiție gen Daciada. Aproape 30 de ani au trecut de la Revoluție și asistăm la o mare bătaie de joc. Înțeleg populismul unora, dar nu înțeleg de ce, pe un stadion unde noi plătim sume exorbitante, noi nu putem să jucăm în cele mai bune condiții pentru că cineva vrea să-și facă reclamă.

Citește și Gigi Becali, în mijlocul unui nou SCANDAL! ”Mă vedeţi pe mine găinar, cioflingar, de 3-4000 de euro?”

Este inadmisibil așa ceva! În vară vor fi mari concerte, noi dacă jucăm în competiții europene trebuie să ne rugăm de cei de la Giurgiu să ne găzduiască. Nu se poate așa ceva, ce se întâmplă la noi nu se întâmplă, probabil, nicăieri! Atât timp cât se fac stadioane: Arena Națională – sute de milioane; Craiova – zeci de milioane; Cluj Arena – zeci de milioane. Și suprafețele de joc sunt execrabile, ce se întâmplă cu țara asta? E normal… Hai să facem acțiuni, să fim votați. O rușine!”, a tunat, vineri, Mihai Stoica.

Pentru fiecare meci disputat pe Arena Națională, FCSB plătește 13.000 de euro. Gigi Becali, patronul formației bucureștene, este naşul de cununie al lui Florentin Pandele şi Gabriela Firea.