Finala Cupei Greciei se va desfăşura, cel mai probabil, fără spectatori! Decizia i-a aparţinut Ministrului Sportului din Grecia. PAOK Salonic şi AEK Atena se vor întâlni pentru a treia oară consecutiv în ultimul act al competiţiei, iar precedentele două finale au fost marcate de incidente grave provocate de suporteri.

Pentru a putea instala pentru prima oară în Grecia sistemul VAR, organizatorii au decis ca finala să se dispute pentru a doua oară consecutiv pe Stadionul Olimpic din Atena, chiar arena folosită de AEK la meciurile de acasă.

Echipa lui Răzvan Lucescu încearcă să obţină primul event din istoria clubului. Anul trecut, PAOK a învins AEK cu 2-0 în finală. Până la marele meci de pe 11 mai, Lucescu mai are un obiectiv de îndeplinit. Dacă va pleca neînvinsă de pe terenul lui PAS Giannina în ultima etapă, PAOK va deveni campioană fără înfrângere în Grecia. Ultima performanţă similară a fost reuşită de Panathinaikos în 1964.

„Ne-am făcut munca perfect. Suntem pentru a doua oară campioni pe teren, acum ne-am putut şi bucura de acest titlu. Jucătorii mei au caractere extraordinare, sunt conştienţi şi vor să scrie istorie. Iar istorie înseamnă să câştigăm titlul fără înfrângere, apoi să câştigăm Cupa” – a declarat Răzvan Lucescu înaintea ultimei etape din Superliga Greciei

Alin Toşca, înapoi la Betis

Presa din Spania anunţă că Alin Toşca va reveni la Betis Sevilla după împrumutul la PAOK Salonic. Grecii aveau o opţiune de transfer definitiv al internaţionalului român, însă nu sunt tentaţi să o activeze. Internaţionalul român a evoluat în 15 meciuri pentru PAOK: 6 în campionat, 5 în Europa League şi 4 în Cupa Greciei.