SCM Râmnicu Vâlcea este aproape de titlu, după derby-ul cu CSM București. Oltencele au pierdut la un singur gol diferență, 29-30, au avantajul meciurilor directe li depind doar de ele în lupta pentru câștigarea campionatului. 

Pentru echipa din Vâlcea, calculele sunt simple. Dacă va câștiga cele șase meciuri rămase, ceea ce probabil se va întâmpla, va câștiga titlul, primul după deființarea Oltchimului, în 2013.

La finalul partidei, antrenorul Florentin Pera a pus punctul pe i. Se poate face performană și fără un buget imens, așa cum are CSM București.

Sunt fericit că am reușit să păstrăm locul 1. Până la urmă este munca echipei, am câștigat la o diferență de 3 goluri la București și ne-am oferit astăzi 3 variante.

Din păcate, am luat gol la ultima fază. E firesc să fiu nemulțumit pentru acel moment. Fără el, eram deja campioni astăzi. CSM a jucat întregul sezon astăzi, nu a fost ușor nici pentru ele. A fost o presiune mare.

Am arătat că și fără jucătoare cu nume ca ale lor, fără mari vedete, putem lupta de la egal la egal. Am arătat că organizarea, munca și unitatea pot compensa”, a declarat Pera pentru TVR 1.

De partea cealaltă,  Dragan Djukic și-a felicitat jucătoarele pentru efort.

Le-am dat șansa să revină, a fost un meci dificil. Am câștigat, vreau să le felicit pe fete, au dat totul. Am câștigat, dar n-a fost suficient. Acum nu mai depindem de noi în lupta pentru titlu. Mai sunt multe meciuri de disputat, vom vedea. Este prima lor înfrângere în campionat„, a spus tehnicianul tigroaicelor..