Un tânăr jucător în vârstă de 21 de ani şi-a găsit sfârşitul în condiţii îngrozitoare. Prietenii i-au recunoscut corpul pe o plajă din Australia.

Corpul tânărului Eric Birighitti a fost descoperit pe plaja Twilight Beach, după ce fotbalistul dispăruse în circumstanţe dramatice.

Echipele de căutare au găsit trei rechini care se hrăneau din cadavrul unui om, iar apropiaţii au confirmat că este vorba despre jucătorul care a căzut de pe nişte stânci atunci când încerca să facă scufundări. Prietenii care îl însoţeau au sperat că Birighitti va fi găsit în viaţă, dar descoperirea a adus numai durere familiei şi apropiaţilor.

Birighitti fusese plecat în Statele Unite, cu o bursă sportivă la Colegiul Hastings din Nebraska şi îşi ajutase echipa să devină campioană naţională în 2017. Revenit în Australia, tânărul juca pentru o echipă locală din Perth.

De Crăciun, Birighitti postase un mesaj emoţionant pe Instagram, fără să ştie că avea să fie ultima sa postare pe reţelele sociale. „Nu uitaţi să iubiţi, să apreciaţi şi să zâmbiţi!” – le-a transmis tânărul prietenilor săi.