RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

“Filomena” a oprit fotbalul în Spania! Multe partide din La Liga sunt în pericol să fie amânate

Campionatul Spaniei a avut de suferit, după ce furtuna de zăpadă “Filomena” s-a abătut asupra ibericilor!

Derby-ul de astăzi dintre Atletico Madrid şi Athletic Bilbao a fost amânat din cauza furtunii de zăpadă. La Liga a emis un comunicat prin care a transmis că terenul din Madrid este impracticabil din cauza vremii extreme și a dezvăluit că și alte partide din competiția internă sunt în pericol să nu se poată disputa.

real madrid

“Este o situaţie excepţională cauzată de furtuna care s-a abătut asupra Peninsulei Iberice. Aeroportul din Madrid a fost închis şi era imposibil ca terenul de joc să fie adusă în condiţii optime. Prin urmare, meciul dintre Atletico şi Athletic Bilbao a fost amânat. În zilele următoare va fi anunţată dată la care a fost reprogramat”, a fost comunicatul oferit de La Liga.

Citește și Simona Halep și alți cinci sportivi, ținta criticilor înainte de Australian Open: “Este foarte ciudat acest lucru!”

 

După ce derby-ul dintre Atletico Madrid şi Athletic Bilbao a avut de suferit din cauza furtunii de zăpadă încă două partide din liga secundă spaniolă au fost amânate: Mirandes – Rayo Vallecano şi Alcorcon – Albacete nu se vor disputa.

Citește și Ultimatum pentru Cortacero! Cine este gata să preia clubul dacă actualul patron nu își respectă promisiunile

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare