Dinamo a anunţat prin intermediul site-ului oficial transferul mijlocaşului Ioan Filip. În vârstă de 29 de ani, fostul jucător de la Oţelul, Petrolul sau Viitorul este al şaselea jucător adus de Mircea Rednic la Dinamo.

Ioan Filip (29 de ani) a semnat un contract pe un an și jumătate cu Dinamo, anunță site-ul oficial al grupării din Ștefan cel Mare.

„FC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, transferul mijlocașului Ioan Filip la clubul din Ștefan cel Mare.

Ultima oară la Debrecen, în Ungaria, Ioan Filip (29 de ani) este campion al României cu două echipe, Oțelul Galați (2010-2011) și Viitorul Constanța (2016-2017), și a mai câștigat Supercupa României, în 2011, în tricoul gălățenilor”, informează site-ul oficial al lui Dinamo.

Filip este cel de-al șaselea jucător care semnează cu Dinamo în mandatul lui Mircea Rednic, după Aliji, Ait-Atmane, Zenke, Tade și Montini.

OFICIAL. Ioan FILIP la DinamoFC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro,…

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Vineri, 14 Decembrie 2018

Ioan Filip a mai colaborat cu Mircea Rednic în perioada petrecută la Petrolul.

Ioan Hora, Cosmin Matei şi Adrian Scarlatache sunt alţi trei jucători aflaţi pe lista lui Mircea Rednic pentru această iarnă.