Mircea Rednic încearcă să aducă încă un jucător la Dinamo! Al 13-lea transfer din actualul mandat ar putea fi un italian legitimat la Livorno, în Serie B.

Lorenzo Gonnelli, în vârstă de 25 de ani, este un fundaş central crescut de Fiorentina şi legitimat la Livorno din 2014. În actualul sezon a evoluat doar în şapte meciuri din primele 18 etape din Serie B.

„Este un jucător important pentru Livorno. Ei joacă în Serie B și patronul de acolo consideră că e un jucător foarte important pentru echipă. Cred că dacă Gonnelli vorbește cu patronul și îi spune că vrea să vină aici, cred că este posibil transferul. El vrea să vină la Dinamo, vrea să încerce o nouă experiență. Este jucător bun, ne poate ajuta chiar dacă avem deja apărători buni la această echipă”, a dezvăluit celălalt italian din lotul lui Dinamo, Montini, pentru doardinamo.ro.

Dinamo va începe meciurile oficiale din 2019 în Ştefan cel Mare. Lunea viitoare va primi vizita celor de la Poli Iaşi, în etapa a 22-a din sezonul regulat al Ligii 1.