Fiica lui Ilie Balaci vrea să devină președinte de club: “În memoria tatălui meu!” Mesaj pentru Mitriță

Lorena Balaci dorește funcția de președinte la CS U Craiova, în memoria tatălui ei, Ilie Balaci, decedat pe 21 octombrie. Fiica fotbalistului legendar a vorbit și despre Alex Mitriță și a pus că jucătorii trebuie să ia titlul pentru cel care a fost “Minunea Blondă”.

“Îmi doresc pentru memoria tatălui meu ca odată locul meu să fie în fotoliul de preşedinte al Universităţii Craiova”, a spus Lorena Balaci.

Fiica lui Ilie Balaci le-a transmis lui Alex Mitriță și jucătorilor Craiovei că trebuie să câștige titlul, în memoria marelui fotbalist.

“I-am spus şi lui Alex, chiar la înmormântare, că tata a ţinut foarte mult la el şi în continuare ţine la el, că mie nu îmi place să vorbesc de tata la timpul trecut. Mitriţă este unul dintre copiii tatălui meu, este unul dintre fraţii mei. 

Cred că ăsta ar trebui să fie motto-ul oricărui fotbalist. Exact cum a spus tata, distrează-te pe teren! Ce poate fi mai frumos decât să dai totul din tine pentru meseria pe care ţi-ai ales-o. Îmi doresc foarte mult pentru ei, şi pentru tata un titlu”, a declarat Lorena pentru TV Telekom Sport.

Spynews.ro