FIFA a reacționat după acuzațiile GRAVE ale lui Maradona în urma optimei Anglia – Columbia

Diego Armando Maradona, 57 de ani, s-a dezlănțuit la finalul partidei Columbia -Anglia, scor 3-4, după executarea loviturilor de departajare. Fostul mare internațional argentinan a declarat la postul Telesur că naționala Columbiei a fost victima unui ”furt monumental” în optimile de finală ale Cupei Mondiale.

“Am văzut un furt monumental pe teren. Îi cer iertare poporului columbian, însă jucătorii nu sunt de vină. Nu a fost penalti. A fost un fault al lui Kane. Arbitrul nici nu a văzut şi nici nu a vrut să recurgă la VAR. De ce nu a cerut VAR?”, a spus Maradona.

maradona

În urma acestor declarații, FIFA a denunţat categoric, miercuri seara, ”insinuările” legendei fotbalului argentinian Diego Maradona referitoare la arbitrajul meciului dintre Columbia şi Anglia, din optimile de finală ale Cupei Mondiale 2018:

“FIFA este dezolată să citească astfel de declaraţii din partea unui jucător care a scris istoria sportului nostru. Comentariile şi insinuările suplimentare sunt total nefondate şi nepotrivite”, a apreciat FIFA, care respinge cu fermitate “criticile la adresa arbitrilor”.

Citește și Maradona a luat FOC! “Am văzut un furt monumental pe teren!”