FIFA a anunțat arbitrii la partidele României din martie! Cine va conduce meciurile naționalei

Prima reprezentativă a României începe campania pentru preliminariile Campionatului Mondial din Qatar 2022 la sfârșitul acestei luni.

Selecționata României condusă de Mirel Rădoi va debuta în preliminariile CM din Qatar 2022 în compania reprezentativei Macedoniei de Nord pe 25 martie. Pe 28 martie România se va duela cu fosta Campionă Mondială, Germania. Ambele partide se vor juca pe Arena Arena Națională. Pe 31 martie națională României se deplasează la Erevan pentru meciul cu Armenia.

FIFA a anunțat componența brigăzilor de arbitri care vor oficia la meciurile echipei naționale a României programate în această lună.

Federația Română de Fotbal a anunțat pe site-ul oficial numele brigăzilor de arbitri alocate meciurilor naționalei lui Mirel Radoi, pentru primele trei meciuri din Grupa J.

25 martie: România – Macedonia de Nord, ora 21:45 – Arena Națională (București)

  • O brigadă portugheză va conduce partida, avându-l la centru pe Fabio Jose Costa Verissimo, ajutat de Luis Andre Ferreira Pinto Campos și Bruno Miguel Campos Rodrigues, în calitate de al patrulea oficial fiind delegat Antonio Emanuel Carvalho Nobre.
fabio jose profimedia 0483360416 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images Photo: Patrick Seeger/dpa
  • “Centralul” lusitan de 38 de ani a făcut parte din brigada care a arbitrat România în preliminariile CM 2018, fiind al patrulea oficial la 0-0 în Kazahstan

Citește și Rădoi a anunţat lista preliminară a stranierilor pentru meciurile din martie! Man şi Mihăilă, convocaţi la naţionala mare

28 martie: România – Germania, ora 21:45 – Arena Națională (București)

  • A doua partidă va fi oficiată de o brigadă franceză, la centru Clement Turpin, arbitri asistenți Nicolas Danos și Cyril Gringore, cu Jerome Brisard al patrulea oficial.
clement turpin profimedia 0596676349 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images
  • “Centralul” francez de 38 de ani a fost delegat la EURO U19 din 2011 găzduit de România, unde a condus partida tricolorilor U19 cu Cehia, 1-3.

31 martie: Armenia – România, ora 19:00 – Stadion Republican Vazgen Sargsyan (Erevan)

  • La partida din deplasare pe care o vom disputa în această lună avem o brigadă din Letonia, condusă de Andris Treimanis, ajutat de Haralds Gudermanis și Aleksejs Spasjonnikovs, iar Vitalikj Spasjonnikovs în calitate de al patrulea oficial.
andris reimandis profimedia 0572595532 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images (Photo by Perry vd Leuvert/Orange Pictures)
  • Singurul contact al “centralului” de 35 de ani cu naționalele noastre datează din 2019 când, la EURO U21, a fost al patrulea oficial la semifinala Germania – România 4-2.

Citește și Anunțul lui Burleanu legat de prezența fanilor pe stadioane! „Asta trebuie să se întâmple chiar la meciul cu Germania”