Suporterii Universității Craiova au transmis un mesaj dur conducerii clubului. Fanii îl vor plecat pe Corneliu Papură, fiind nemulțumiți de rezultatele antrenorului. 

Ultrașii olteni l-au criticat dur pe patronul Mihai Rotaru și îi cer acestuia să-l demită pe Papură.

„Acum două luni îți ceream să nu îți bați joc de iubirea noastră. Îndemnul nu a trecut neobservat, ni s-au oferit anumite explicații populiste dar bătaia de joc a rămas. Va avertizam atunci că rezultatele se vor observa la primele meciuri.
Uitați-vă în tribune și ascultați-le. E ecoul comportamentului și deciziilor luate, e ecoul managementului cel puțin defectuos.

Am fost „#împreună” mereu, am încercat să avem răbdare, dar cât timp să ne mai mințim că o să fie bine? Decizia de a-l numi pe Papură nu am luat-o #împreună, ai luat-o #singur!

Arătăm mizerabil, ne batem joc de fotbaliști, îi simțim la fel de consternați ca și noi că Papură este antrenorul Științei.

Și asta se vede în evoluția lor. Începeți să arătați din ce în ce mai mult cu un alt patron al Ligii I dar cu investiții mult mai mici.

În ultimele luni s-a reușit ceva de domeniul fantasticului. E o demonstrație a bătăii de joc asupra celui mai numeros public din țară.

Ne-am obișnuit cu tribune pline, corect? În fotbalul asta mort, Știința umplea stadioane. Dar nu toți sunt nebuni ca noi să își sacrifice totul pentru echipă la fiecare 3 zile.

Mulți se satură repede, aleg calea ușoară. Papură a reușit ceea ce nu a reușit UEFA: să golească Oblemenco.

Obiectivul minim acceptat și declarat public era clasarea pe primele două poziții și câștigarea Cupei sau calificarea în grupele EL.

În Europa suntem departe iar în Liga 1 arătăm cam ca o echipa de locul 10.

Suprinzător, când lotul nostru pare mai bun că în anii trecuți, ai decis să îl oferi celui mai slab antrenor. Anul trecut s-a pierdut campionatul cu echipele mici, anul acesta să înțelegem că nu mai e cazul?

Faptul că Papură încă este antrenorul Științei la această oră reprezintă o jignire pentru suporteri, iar fiecare zi petrecută de el pe banca tehnică va adânci și mai tare prăpastia.

Papură semeni, culegi furtună. Noi suntem #împreună pentru demiterea lui!

Gruppo Capitala”