Fierbe Bănia! Schimbări importante la Craiova: ”Ne-o asumăm”

Odată cu revenirea lui Victor Pițurcă, Universitatea Craiova se anunță o candidată serioasă la titlu. Astfel, oficialii olteni vor cele mai bune condiții pentru ”Leii din Bănie”.

Gazonul Stadionului „Ion Oblemenco” din Craiova va fi schimbat, administrația locală căutând soluții în acest sens pentru că suprafața terenului sportiv se găsește într-o stare deplorabilă și pune probleme la fiecare meci, anunță Realitatea de Craiova.

Primarul municipiului Craiova, Mihail Genoiu, a spus că lucrările impuse în urma expertizelor efectuate, cele legate de pânza freatică, nu au dat rezultate, motiv pentru care singura soluție este schimbarea gazonului.

”Primim informații de la administratori, inclusiv de la cei de la Amsterdam Arena despre ce tip de gazon ar trebui să fie la Craiova ca să nu mai avem problemele de până acum. Schimbarea gazonului ne-o asumăm noi. Gazonul este consumabil, nu poate fi tratat ca o clădire.

Din toate informațiile pe care le-am cules, nu rezistă doi ani. Legat de costuri, încă nu știm exact pentru că suntem în stadiul culegerii informațiilor din toate părțile. Expertizele au spus să fie făcute anumite lucrări pentru pânza freatică și dacă nici acestea nu dau rezultat, gazonul trebuie schimbat. Acest lucru a spus expertiza, așa vom face. Dacă mergem pe actualul drum, există riscul să vedem picioare rupte sau cine știe ce alte probleme”, a declarat Genoiu.

oblemenco stadion

Citește și Băluță, revenire de senzație în Bănie? ”Te rog, vorbeşte în ţară”