RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

FED CUP | Tatăl Mihaelei Buzărnescu a vorbit despre meciul cu Garcia: ”A fost miza prea mare pentru ea”

Mihaela Buzărnescu (locul 30 WTA) a fost învinsă de către Caroline Garcia (21 WTA), scor 3-6, 3-6, în semifinalele Fed Cup, iar Franța și România sunt la egalitate.

Românca a recunoscut că a greșit din punct de vedere tactic în debutul partidei, dar a subliniat că atitudinea ei a fost una corectă. Statistica arată că Mihaela nu a prins o zi bună la serviciu și a comis mai multe erori neforțate decât franțuzoaica (35-25).

Tatăl sportivei românce a vorbit despre meci și a explicat că miza a fost prea mare, iar presiunea a dominat-o: Prin ochii tatălui, meciul a fost puțin greu pentru ea, pentru că vine după o perioadă mai puțin fastă. Rezultatele care au venit după accidentarea din august, de la Montreal au fost cum le știți, a avut o mică sclipire la Cherleston, a trecut de Wozniacki, a jucat foarte bine. Ieri poate a fost miza prea mare pentru ea pentru că nu a jucat decât a doua oară într-un meci de Fed Cup și a resimțit presiunea care a dominat-o.

A reușit să revină și în setul 1 și în setul 2 până la un punct, după care toată experiența marilor întreceri, unde publicul are și el un rol important; deși ieri publicul francez a fost mai mult românesc, pentru că i-am dominat din punct de vedere al volumului și al manifestărilor…, i-a lipsit ceva și asta o pun pe seama lipsei de meciuri, pentru că a pierdut în primul tur la mai multe consursuri și a avut repecusiuni și la Fed Cup„, a declarat tatăl Mihaelei Buzărnescu pentru DigiSport.

Deși pot apărea schimbări în privința jucătoarelor alese, astăzi, 21 aprilie, sunt programate, de la ora 14:00, următoarele meciuri:

Caroline Garcia – Simona Halep;

Kristina Mladenovic – Mihaela Buzărnescu;

Caroline Garcia/Kristina Mladenovic – Irina Begu/Monica Niculescu. 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare