Fed Cup | Alize Cornet a dezvăluit tot! Simona Halep, principala amenințare pentru sportivele franceze

Franţa va întâlni România pe 20 şi 21 aprilie, la Rouen, pe zgură în sală. Alize Cornet (54 WTA) a vorbit despre întâlnirea cu ”tricolorele”.

Alize Cornet a dezvăluit că echipa României este una dintre cele mai bune din lume. Sportiva franceză a explicat că Simona Halep este amenințarea numărul 1 pentru echipa Franței. De asemenea, Cornet nu le neglijează nici pe Mihaela Buzărnescu sau Irina Begu.

“România este cu siguranţă una dintre cele mai bune echipe din lume, mai ales când joacă Simona. Am citit că principalul ei obiectiv anul acesta este câştigarea Fed Cup, aşa că mă gândesc că este foarte motivată. Au şi alte jucătoare bune cum ar fi Mihaela Buzărnescu sau Irina Begu.”, a declarat Alize Cornet, potrivit FedCup.com.

Caroline Garcia (locul 21 WTA la simplu), Kristina Mladenovic (63 WTA la simplu, locul 3 WTA la dublu), Alize Cornet (54 WTA) şi Pauline Parmentier (53 WTA) au fost convocate la echipa Franţei.

Din echipa României, condusă de către Florin Segărceanu, vor face parte Simona Halep (locul 2 WTA), Mihaela Buzărnescu (31 WTA), Irina Begu (82 WTA), Monica Niculescu (133 WTA) şi Raluca Olaru (locul 35 WTA la dublu).

Cealaltă semifinală din Fed Cup este Australia – Belarus.

Spynews.ro