FCSB negociază transferul fundașului central Andrei Răuță de la Academica Clinceni, în condițiile în care roș-albaștrii se confruntă cu probleme mari în defensivă. 

Vicepreşedintele clubului din Clinceni, Valentin Budeanu, a anunțat că FCSB are prima opțiune pentru transfer, având în vedere parteneriatul semnat de cele două cluburi.

Andrei Răuță (23 de ani) și-a făcut junioratul în Franța, la Guingamp. În 2015, s-a transferat la Astra Giurgiu, dar n-a disputat niciun meci în Liga 1.

Există un interes din partea lor, dar nicidecum nu s-a transferat. Încă nu s-a perfectat nimic, mai sunt şi alte două cluburi din Liga 1 interesate, dar prima opţiune o vor avea cei de la FCSB, ţinând şi de legătura pe care o avem cu ei, de prietenie. Nu e nimic concret, dar sunt şanse să meargă acolo. Există interes din partea lor, dar nu s-a perfectat nimic„, a spus Valentin Budeanu pentru ProSport.

În acest sezon al Ligii a 2-a, Răuță a înscris două goluri în opt apariții. Academica Clinceni se află pe locul trei în clasament.