RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

FCSB vrea pe noul stadion! „Societatea va fi revoltată…”

Virgil Boglea, avocatul care conduce asociaţia „Salvaţi Steaua” şi-a expus punctul de vedere cu privire la posibilitatea ca FCSB să folosească noua arenă din Ghencea. 

Stadionul care va fi inaugurat în această primăvară a fost dat în administrarea Ministerului Apărării, care îl va da spre folosinţă clubului CSA Steaua (Liga 3). Avocatul care susţine cauza echipei din Liga 1 şi-a pus însă problema legalităţii în această situaţie.

„La mijloc, e gri treaba, nu știm. Stadionul se află în proprietatea statului și în administrare MApN. E făcut din bani publici, iar Ministerul Apărării în calitate de administrator actual al stadionului are obligația de a exploata respectivul bun în folosul comunității, adică să producă bani, sau îl poate ceda spre folosință unui beneficiar. Am înțeles că va fi cedat către secția de fotbal nou înființată al Clubului Sportiv al Armatei. Probleme de legalitate pot fi puse și într-o parte, dar și în alta. Trebuie să prevaleze interesul public de a exploata bunurile construite din bani publici. Ei au argumentul că MApN este administratorul stadionului…

Noi am dat banii pentru acest stadion. Noi, cei de la Dinamo, Rapid și toți ceilalți. Cu toții am contribuit la construirea acestui stadion, chiar și cu un șfanț, dar am contribuit. Cred că vor fi probleme în ceea ce privește stadionul și dacă o să jucăm sau nu acolo, dar sunt convins că autoritățile statului văzând că există o susținere publică și către FCSB… o să țină cont de asta. Societatea este revoltată că un stadion din bani publici este folosit de o secție de fotbal a cărei performanțe sunt sub semnul întrebării”, a spus Virgil Boglea, președintele Asociației „Salvați Steaua”, pentru Pro Sport.

Sursa: CNI

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare