Atacantul Adrian Petre, care a impresionat la echipa națională de tineret, este principala țintă pentru FCSB. Clubul danez Esbjerg știe de interesul lui Gigi Becali și a anunțat că este dispus să negocieze un transfer.

Adrian Petre (21 de ani) are o cotă de piață de 1,5 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. 

Atacantul a înscris 5 goluri în acest sezon pentru Esbjerg și a impresionat în meciul România – Ucraina de la U21, când a înscris două goluri în 14 minute.

Nu o să vă spun de la cine este interesul pentru Petre. Dacă ne contactează cineva, vom gestiona situația cu o discreție absolută. Când ai un golgheter în echipă, vor apărea mereu oferte, ar fi fost o surpriză dacă Petre nu era dorit. Este un atacant foarte bun, care a jucat foarte bine pentru noi și pentru echipa națională U21.

Suntem foarte mulțumiți de Petre. Mai are doi ani de contract cu noi, dar orice jucător este de vânzare, la prețul potrivit„, a spus managerul sportiv al lui Esbjerg, Jimmi Nagel Jacobsen, pentru site-ul tipsbladet.dk.

Adrian Petre este considerat cel mai promițător tânăr atacant român. FCSB are nevoie de un vârf, în condițiile în care Ioan Hora și Harlem Gnohere s-au confruntat cu probleme medicale și sunt trecuți de prima tinerețe.

„Pentru Adrian Petre am negociat, au cerut 3 milioane de euro și eu am oferit un milion. L-am pierdut pe Petre când au cerut ei 500.000 de euro, în trecut”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport, în urmă cu două luni.