RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

FCSB trăieşte periculos în Serbia! Cel mai negru scenariu pentru roş-albaştri

FCSB riscă să piardă la masa verde meciul cu Backa Topola din turul doi preliminar UEFA Europa League! Partida este programată la ora 22:00.

După depistarea celor cinci cazuri noi de COVID-19 în lot, roş-albaştrii au la dispoziţie 14 jucători pentru partida din această seară.

Protocolul UEFA cere ca fiecare echipă să aibă minimum 13 jucători pe foaia de joc, dintre care obligatoriu un portar.

Andrei Ducan, 19 ani, este singurul portar valid din lot după ce Andrei Vlad a intrat pe lista infectaţilor în urma rezultatelor primite la testările efectuate în preziua meciului.

Scenariul cel mai negru pentru roş-albaştri

Dacă în acest moment nu este în pericol să piardă partida la masa verde, FCSB ar putea avea parte şi de un scenariu total negativ. Dacă până la ora partidei vor fi jucători care manifestă simptome ale virusului, meciul va fi sub semnul întrebării.

Conform aceluiaşi protocol UEFA, decizia finală cu privire la disputarea jocului aparţine autorităţilor din ţara gazdă. Clubul român a cerut răspunsul din acest punct de vedere de la reprezentanţii direcţiei de sănătate publică din ţara vecină.

CITEŞTE ŞI: BREAKING NEWS | Încă o lovitură pentru FCSB după testarea din Serbia! Cinci cazuri noi de coronavirus descoperite

Ce lot are la dispoziție FCSB pentru meciul cu Backa Topola

  • Portar: Ducan
  • Fundași: Crețu, Panțîru, Perianu, Pantea, Briceag
  • Mijlocași: Moruțan, Simion, Horșia, R. Ion,
  • Atacanți: Coman, Petre, Man, Buziuc

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare