Dan Alexa vrea să se răzbune pe FCSB și le-a transmis elevilor săi să joace pentru el în meciul de mâine. Teja cere și el concentrare „200 %”. 

Meciul Dunărea Călărași – FCSB este programat sâmbătă de la ora 14.00. Va fi prima întâlnire directă între Mihai Teja și Dan Alexa, cei care au luptat pentru postul lăsat liber de Nicolae Dică.

Învingător a fost Teja, în condițiile în care Dan Alexa a fost blocat de MM Stoica. Este de așteptat acum ca Alexa să vrea să se răzbune.

„Ne dorim să câștigam acest prim meci din 2019. Avem niște informații de la Călărași, dar în mare parte știm filosofia lui Dan Alexa. Sperăm să dăm totul pentru a obține cele trei puncte.

Mai avem mult de muncă, dar pentru cum arătăm acum, sunt mulțumit. Concentrarea va trebui să fie 200% pentru acest meci, asta le-am spus. La Steaua trebuie să arăți motivare, altfel nu poți să te impui.

Nu cred că Dan Alexa vrea să demonstreze ceva la acest meci, dar evident că împotriva Stelei toți își doresc să câștige. Și eu, la Gaz Metan, am avut o ambiție să câștig meciul împotriva Stelei.

Măine am să anunț echipa. S-au pregătit foarte bine, nu fac separatisme, iar cine va fi în formă va juca”, a declarat Mihai Teja, într-o conferință de presă.