Nu este FCSB! Ce echipă din Liga 1 ar putea juca pe noul stadion Steaua: ,,Asta este prima opţiune”

Sursa: CNI

Noul stadion Steaua încă nu a fost inaugurat cu un meci oficial de fotbal, însă când va fi disponibil, pe el ar putea evolua şi o echipă din Liga 1.

Steaua se află în conflict cu FCSB momentan, iar echipa lu Becali ar fi lovită de un zid de ură dacă ar încerca să joace meciurile de pe teren propriu în Ghencea. Însă, o altă echipă din Liga 1 ar putea evolua pe noul stadion, care arată ca o adevărată bijuterie.

stadion steaua ghencea

Adrian Cefalan, director al Companiei Naţionale de Investiţii, susţine că i-a propus ,,Regelui” Hagi să joace cu Viitorul pe nous stadion din Ghencea. Acest lucru ar fi fosibil numai dacă echipa din Constanţa va ajunge din nou să joace în cupele europene. Hagi a vizitat deja de câteva ori noua arenă.

,,L-am adus şi pe el aici de câteva ori. I-a plăcut. Acum i-am zis să vină şi el aici (n.r. cu Viitorul), că nu cred că nu o să fie bine primit. Oricum, dacă se duce în cupele europene, la Viitorul n-are voie (n.r pe stadionul Viitorul) şi atunci prima opţiune este Steaua, unde va fi foarte bine primit.

viitorul victorie 5 0

Lunar? Păi, gazonul undeva la 10-12.000 de euro, iar restul, pe mentenanţă, fără salariile personalului, cred că undeva la 90.000 sau 100.000 de euro. Deci minimum un milion de euro pe an îţi trebuie.”, a declarat Adrian Cefalan, pentru Naţiunea Stelistă.

Construirea noului stadion al Stelei a costata aproximativ 100 de milioane de euro, iar prioritate de a folosi arena o au echipa de fotbal a CSA şi echipa de rugby.

stadion ghencea steaua

Citeşte şi George Ogăraru are gânduri mari la Steaua: “Vrem să trecem de la centru de copii și juniori la Academie!”