Gigi Becali are încredere deplină în jucătorii săi și anunță că FCSB va lua titlul în acest sezon!

Patronul vicecampioanei a explicat că va vinde și va transfera jucători în această iarnă, însă lotul nu va avea de suferit și se va lupta cu CFR pentru titlu.

”Dacă el și-a dat nota patru, atunci e treaba lui. Eu unul nu mă apuc să îi dau note, că nu sunt profesor. O să vedeți voi că tot noi ne vom bate cu CFR la titlu.

Vor pleca jucători în această iarnă, dar o să întăresc echipa. Așteptați să vină pauza de iarnă și o să vedeți ce fotbaliști vor pleca, dar și ce jucători voi aduce” a declarat Gigi Becali.

CFR a remizat cu Hermannstadt, scor 1-1, iar Becali speră ca FCSB să profite de pasul greșit făcut de campioana României.

Formația din Capitală nu a disputat partida cu Voluntari din cauza condițiilor meteo nefavorabile, iar patronul roș-albaștrilor anunță că victoria cu ilfovenii este crucială în lupta la titlu. De asemenea, finanțatorul clubului din Capitală a explicat că merge pe mâna lui Vintilă la meciul din această seară.

”Este foarte bine că CFR Cluj s-a încurcat cu Hermannstadt, iar noi trebuie să câștigăm restanța cu Voluntari. Dacă vrem titlul trebuie să batem neapărat la Voluntari.

Însă, până atunci, nici nu concep să nu câștigăm la Iași. Trebuie să îl păzim bine pe Andrei Cristea, pentru că ne-am mai fript cu el. Am mare încredere în Vintilă înainte de acest meci.” a mai spus patronul FCSB.

Citește și EXCLUSIV | Becali își freacă mâinile de bucurie! ”Man la Sevilla? Va fi o lovitură de imagine!”