FCSB și-a făcut planul pentru meciul de Cupă. “Este un trofeu important”

FCSB și-a stabilit ca obiectiv câștigarea Cupei României, spre deosebire de anii trecuți. Narcis Răducan, directorul sportiv al ‘roș-albaștrilor’, a anunțat că antrenorul Bogdan Vintilă a pregătit o echipă puternică pentru meciul cu Metaloglobus.

FCSB a decis să nu odihnească mulți jucători de bază, chiar dacă va juca împotriva unei echipe din Liga a 2-a.

În partida de la Voluntari, Bogdan Vintilă îi va titulariza pe Dennis Man, Cristi Manea, Olimpiu Moruțan, Florin Tănase și Ioan Hora, jucători importanți pentru acest sezon de campionat.

View this post on Instagram

#backinbussines ⚽️💪🏽🔴🔵

A post shared by C R I S T I A N M A N E A (@cristianmanea4) on

Cristi Manea va debuta la FCSB, după împrumutul de la Apollon Limassol.

Revin după accidentare doi jucători importanți U21: Dennis Man și Olimpiu Moruțan.

dennis man 1

Tratăm foarte serios această competiție, este în tradiția acestui club să se bată pentru acest trofeu. Vom aborda foarte serios această competiție, pentru că este un trofeu important. Pe lângă onoarea de a-l ridica este și un drum către cupele europene.

Bogdan Vintilă a pregătit două formule. Vom alinia un 11 care să se impună. Nu va fi simplu pentru că cei de la Metaloglobus se vor autodepăși. Avem un avantaj că nu vom juca pe sintetic la ei și vom juca la Voluntari.

Vor intra și jucători care revin după accidentare. Este posibil să-l vedem pe Manea titular. Hora poate și fi el titular, s-a pregătit bine după meciul în care nu a prins lotul. Man poate va fi și el“, a spus Narcis Răducan la DigiSport.

Iată cum poate arăta primul ’11’ al FCSB la meciul cu Metaloglobus de astăzi, de la ora 21.30:

Bălgrădean – Manea, Belu, Chorbadzhiyski, Panțîru – Moruțan, Vînă, Tănase – Man, Hora, Coman (Moutinho)