RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

FCSB se desparte de un jucător important! Anunțul făcut de MM Stoica

Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a anunțat că Raul Rusescu și-a reziliat contractul cu ‘roș-albaștrii’. Atacantul în vârstă de 30 de ani a prins puține minute pentru FCSB în acest an.

Raul Rusescu a revenit la FCSB în luna august a anului trecut și mai avea contract până în vara anului 2021.

5 goluri și 5 pase decisive în 24 de meciuri a avut Rusescu în acest sezon. În play-off-ul Ligii 1 a strâns doar 25 de minute.

 

Pleacă Stoian, Matei, Rusescu! Rusescu a semnat rezilierea. Uitați cifrele, la ce intervale de timp a marcat. Eu cred că, în situația în care am fi jucat cu Rusescu al doilea atacant, Rusescu e marcator. Nu poți să spui că e o repatriere greșită pentru că el n-a jucat. Atunci cum să spui că e un transfer nereușit? Dacă un atacant joacă meci de meci și marchează un gol pe an, atunci a fost un transfer nereușit.

Rusescu a dat 26 de goluri la Steaua și a plecat la Sevilla jucând al doilea atacant, în spatele lui Nikolic. Poziția lui Rusescu nu este vârf împins, este al doilea atacant. Nu poți să ai mereu jucători de același profil, asta este. Am avut în cap ca FCSB să joace cu doi mijlocași defensivi. Pentru mine este important ca echipa să recupereze mingea cât mai aproape de poarta adversă, ca să prindă adversarul deschis„, a spus Mihai Stoica la DigiSport.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare