FCSB, şanse aproape zero în atac cu Craiova: ,,Vukusic nu mai primeşte nicio şansă”

Sursa foto: Profimedia Images

FCSB şi Universitatea Craiova au terminat la egalitate, scor 0-0, în meciul din etapa a 29-a a Ligii 1, jucat la Giurgiu.

Jucătorii de  la Universitatea Craiova au ratat un penalty prin Cicâldău, în minutul 62, iar FCSB a avut primul şut pe spaţiul porţii abia în minutul 85, prin Florin Tănase.

fcsb u craiova

FCSB nu a prea contat în atac în meciul de aseară. Deşi avea un atacant de meserie pe bancă, în persoana lui Ante Vukusic, Toni Petrea nu l-a introdus pe teren. Gabi Balint, fost internaţional, este de părere că altfel ar fi jucat şi Florin Tănase, dacă ar fi avut un sprijin în ofensivă.

,,Nu, Vukusic nu mai primește nicio șansă. Ce bine ar fi fost pentru Tănase să aibă un atacant lângă el. E altceva cu un atacant în teren. Mi-a plăcut mai mult Craiova, per total.”, a declarat Gabi Balint, pentru Digisport.

gabi-balint

În urma rezultatului meciului de aseară, FCSB rămâne în continuare lider în Liga 1, cu 64 de puncte acumulate în urma celor 29 de meciuri disputate până acum.

De cealaltă parte, Universitatea Craiova se află în continuare pe locul 3 în Liga 1, cu 57 de puncte adunate în cele 29 de partide jucate în campionat.

FCSB Craiova Miron Ivan

Citeşte şi FOTO | FCSB și Craiova s-au încurcat reciproc! “Roș-albaștrii”, pas greșit înainte de play-off