FCSB, șanse mari să se întoarcă pe Arena Națională în play-off! Cum este posibil acest lucru

FCSB a fost nevoită să joace partida cu CSU Craiova pe stadionul din Giurgiu, asta după ce Arena Națională a fost predată către UEFA în vederea pregătirii pentru EURO 2020!

„Roș-albaștrii” au fost nevoiți să stea numai pe drumuri în urma scandalului cu CSA Steaua, iar Arena Națională a fost stadionul care le-a devenit casă în ultimii ani celor de la FCSB. Formația lui Toni Petrea a primit o veste proastă chiar înainte de meciul cu Craiova, astfel că au fost anunțați că trebuie să meargă la Giurgiu pentru a disputa derby-ul cu oltenii. La finalul partidei, căpitanul Florin Tănase a avut un mesaj ironic pentru Primăria București și a mărturisit că nu înțelege de ce echipa sa a fost alungată de pe cel mai mare stadion al țării.

Acum, potrivit informațiilor Pro Sport, “roș-albaștrii” se pare că se pot întoarce mai repede decât și-ar fi imaginat pe Arena Națională. Organizatorii UEFA au solicitat montarea unui gazon hibrid pe arena din București, asta pentru ca terenul să se prezinte foarte bine la EURO 2020. Zilele trecute a fost înlăturată suprafața de la ultimul meci disputat acolo și conform sursei menționate anterior, orice echipă poate să evolueze pe Arena Națională imediat după instalarea noului gazon.

fcsb

 

Arena Națională va fi gazda a trei partide din faza grupelor, dar și a unui meci din optimile de finală ale EURO 2020.

  • Austria – Macedonia de Nord (13 iunie, ora 19:00)
  • Ucraina – Macedonia de Nord (17 iunie, ora 16:00)
  • Ucraina – Austria (21 iunie, ora 19:00)
  • o partidă din optimile de finală (28 iunie, ora 22:00)

Citește și FCSB și-a găsit stadion! Mustață anunță: “Noi vrem să jucăm în Ghencea și așa o să se întâmple!”