VIDEO | FCSB revine pe primul loc în Liga 1! Victorie uşoară cu Academica Clinceni la Călăraşi

Meciul dintre Academica Clinceni şi FCSB, din etapa a 2-a a play-off-ului Ligii 1, s-a terminat cu victoria ,,roş-albaştrilor”, scor 2-0.

Golurile victoriei pentru FCSB au fost marcate de către căpitanul Florin Tănase, în minutele 26 şi 57 ale jocului de la Călăraşi.

FCSB

Prima repriză a meciului a fost una destul de echilibrată, cu ocazii deoparte şi de alta, prima fiind în ofensivă Academica Clinceni.

După ce Jerdea şi Chandarov au ratat ocazii de gol pentru ilfoveni, Florin Tănase a replicat pentru FCSB cu primul gol al partidei. Acesta a reluat mingea trimisă de Valentin Creţu în minutul 26 şi a dus astfel scorul la 1-0 pentru ,,roş-albaştri”. Academica Clinceni a încercat să egaleze scorul, dar în zadar, iar rezultatul de la pauză a fost de 1-0 pentru FCSB.

Repriza a doua a jocului a început foarte prost pentru Academica Clinceni. FCSB, aflânduse în ofensivă a majorat scorul la 2-0, prin acelaşi Florin Tănase.

Căpitanul echipei lui Toni Petrea a reluat de această dată centrarea trimisă de Ionuţ Panţîru, în minutul 57, din apropierea careului mic.

Partida a fost controlată apoi de către FCSB, adversarii încercând să reducă din diferenţă, însă nu au avut vreo reuşită semnificativă, rezultaul final fiind cel de 2-0 pentru oaspeţi.

fcsb bucurie 1

În urma rezultatului din această seară, Academica Clinceni se clasează pe poziţia a 6-a din play-off, cu 22 de puncte acumulate până acum.

De cealată parte, FCSB revine pe primul loc în play-off, acolo unde are 39 de puncte acumulate, cu unul mai mult decât rivala la titlu CFR Cluj.

fcsb 2
FCSB. Foto: Facebook FCSB

Citeşte şi Gigi Becali nu-i lasă pe jucătorii FCSB-ului la Jocurile Olimpice! Mihai Covaliu: ”Le va creşte cota exponenţial”