“Avem mare încredere în noi și nu renunțăm niciodată!”. Explicația pentru revenirea FCSB-ului din repriza secundă

Octavian Popescu și Ionuț Panțîru au întors în doar 4 minute soarta partidei de la Giurgiu în favoarea FCSB-ului. 

Iar grație succesului roș-albaștrii s-au întors în postura de lideri ai ierarhiei la zi. Panțîru a izbutit primul gol în Liga 1 în tricoul formației antrenate de Toni Petrea.

“Mister m-a chemat la schimbare, de fiecare dată încerc să îmi fac treaba cât mai bine atunci când sunt trimis în teren. Mă bucur că am putut contribui la acest succes pentru că este echipa pe care o iubesc de mic. La faza golului am făcut pressing și din fericire mi-a ieșit. 

Important e că am adus cele trei puncte. Se întâmplă în fotbal să ai și reprize mai modeste, nu suntem roboți. Cei de la Botoșani au jucători cu calitate, pasează între linii. Mă bucur că am revenit astăzi, avem o încredere mare în noi și nu renunțăm niciodată”, a declarat Ionuț Panțîru, la finalul partidei cu moldovenii. 

pantiru

Octavian Popescu a dat semnalul revenirii gazdelor cu un supergol. Juniorul a dezvăluit cum s-a gândit la o astfel de execuție.

“M-am inspirat de la Neymar. Sper să o țin tot așa, iar această reușită să îmi aducă și mai multă încredere. Toată săptămâna m-a tocat lumea să dau la poartă! Pentru că în general nu prea îmi vine să șutez. 

E bine că am câștigat, suntem acolo sus, sperăm să continuăm la fel. Nu mi-a fost teamă după prima repriză pentru că mă gândeam că o să câștigăm în această seară”, au fost cuvintele lui Octavian Popescu după succesul în fața echipei lui Croitoru. 

CITEȘTE ȘI –>> Absență de ultim moment la FCSB! Andrei Vlad a resimțit dureri după meciul cu CFR și ratează duelul cu Botoșani