Gigi Becali vrea să se asigure că FCSB va câștiga titlul cu orice preț în următorul sezon!

Unul dintre principalii jucători pe care Gigi Becali vrea să îl aducă la clubul roș-albastru este Andrei Ivan (22 ani), atacantul celor de la Rapid Viena, împrumutat de la Krasnodar.

”Cu Andrei Ivan a fost o discuție, am făcut ofertă la Krasnodar. Ei ne-au dat o replică: sunt bucuroși, rămânem în contact și discutăm în continuare despre jucător.” a declarat patronul FCSB pentru DigiSport.

1.35 milioane de euro este cota de piață a lui Ivan, potrivit transfermarkt.com. Acesta a marcat în actualul sezon un singur gol în campionat pentru Rapid Viena și două în Cupa Austriei. 

Un alt jucător pe care patronul FCSB îl vrea la formația din Capitală este Bradley de Nooijer (21 ani). Acesta a fost om de bază pentru Gică Hagi atât în Liga 1, cât și în Cupa României.

1.2 milioane de euro este cota de piață a fundașului, potrivit transfermarkt.com. 

Gigi Becali a explicat că își dorește să îl transfere pe fotbalistul olandez, iar Gică Hagi este de acord: ”Bradley De Nooijer e posibil să vină. Gică Hagi mi-a zis că dacă îl conving pe jucător, îl iau. El e de acord.” a declarat patronul FCSB pentru sursa citată.

 

Citește și Becali vrea să ia o avere pe o vedetă și a făcut un anunț important: „Îi fac toate poftele”