FCSB nu va juca în Ghencea! Vestea care îi îngroapă complet speranțele lui Becali

FCSB rămâne blocată pe Arena Națională. Gigi Becali și-ar fi dorit ca formația pe care o patronează să dispute, din sezonul viitor, meciurile de pe teren propriu pe stadionul „Arcul de Triumf”, încă acest lucru a devenit aproape imposibil după ce FR de Rugby a preluat administrarea stadionului, deoarece Alin Petrache anunțase deja că alte sporturi nu vor avea loc pe noua arenă.

După această veste, Gigi Becali spera să poată ajunge la o înțelegere pentru a duce echipa pe noul stadion din Ghencea, însă Laurenţiu Reghecampf, fost antrenor la FCSB, îl avertizează pe latifundiarul din Pipera că îi va fi imposibil să facă acest lucru dacă stadionul va fi administrat de Armată.

„Dacă armata va administra acest stadion, ce rost mai are să discutăm acest subiect. Cu siguranţă nu va putea să joace FCSB-ul acolo, nu va fi acceptată. De acest stadion va trebui să profităm toţi. Ar trebui ca de acest stadion să profite toată lumea, ca şi celelalte stadioane care vor fi construite pentru Euro 2021. Dacă s-a hotărât ca stadionul să revină la minister, atunci FCSB va juca pe Arena Naţională”, a spus Laurenţiu Reghecampf la ProX.

laurentiu-reghecampf

Talpan, juristul CSA Steaua, se opune vehement venirii FCSB pe stadionul din Ghencea

„Bineînțeles că vor juca și alte echipe pe acest stadion. Ca adversare ale Stelei. Pentru fotbal este nevoie de două echipe. FCSB este un club sportiv privat, o societate comercială, înființată în 2003, fără trecut fotbalistic relevant.

În materia ‘închirierii stadioanelor’, FCSB ‘este expert’ în a nu-și plăti datoriile. Nu au plătit pentru închirierea stadionului Steaua luni de zile, obligându-ne să îi acționăm în judecată, să le punem sechestru pe bunuri pentru a recupera banii CSA Steaua București”, spunea Florin Talpan, în momentul în care a auzit despre intențiile lui Gigi Becali.

Citește și • Gigi Becali s-a întors împotriva propriilor jucători! Lovitura dată unui fundaș al FCSB